Website onderhoud

Het website onderhoud van een professionele site kost vaak veel geld en veel tijd. Daarnaast is technisch onderhoud van een site meer dan alleen iets weten over HTML. Kennis over web servers, DNS servers en het onderhoud/de optimalisatie hiervan, browser en server caching, het beveiligen tegen hackers, het onderhoud van de database en meer is benodigd.

Hiervoor heb je als particulier, eigenaar van een klein, middelgroot of groot bedrijf geen tijd en meestal ook geen zin in. iDesignwork is er omdat wij uw site de aandacht willen geven die het verdient en het technisch website onderhoud voor je uit willen voeren.

Collega’s die ook deze dienst bieden vragen vaak voor elke wijziging geld. Vaak horen we dat als er iets simpel moet worden geplaatst, zoals een formulier of het toevoegen van een pagina, er al kosten zijn gerekend. Hierdoor lopen de kosten voor het laten onderhouden snel op.

iDesignwork zorgt ervoor dat het beheer en alle plugin updates worden uitgevoerd. Je komt nooit voor verrassende kosten te staan. U weet vooraf altijd goed waar u aan toe bent en het beheer is tot in de kleinste details geregeld. Kortom: Simpel, overzichtelijk en voor een lage prijs. Bij ons heeft je geen gedoe, je heeft garantie dat alles zal werken. Jouw website onderhoud is in goede handen.

The highest of distinctions is service to others.

King George VI