VISITEKAARTJE

Visitekaartjes zijn een handige manier om snel jouw gegevens door te geven aan een potentiële klant, zakenpartner of leverancier. Met een visitekaartje geef je direct een indruk van jezelf en het bedrijf dat je vertegenwoordigt. Het is daarom belangrijk dat je altijd een set professioneel ontworpen visitekaartjes bij je hebt als je gaat netwerken of een zakelijk bezoek hebt. Een visitekaartje laten ontwerpen kan heel betaalbaar zijn en kan veel opleveren.

Voorstel binnen twee werkdagen

iDesignwork is niet alleen betaalbaar, maar we leveren onze ontwerpen ook snel op. Na uw aanvraag ontvangt u binnen twee werkdagen het eerste voorstel, vaak nog sneller. Of het nu druk is of niet, we staan ​​klaar om je snel op weg te helpen. Wij leveren altijd dubbelzijdige ontwerpen.

Onbeperkte revisies

We hopen natuurlijk dat je onmiddellijk tevreden bent met het ontwerp, maar bij iDesignwork mag je altijd onbeperkte herzieningen indienen. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat bent. Je mag net zo lang feedback geven als nodig, die wij dan zonder meerprijs doorvoeren. Pas als het ontwerp 100% naar wens is, dan zijn de visitekaartjes af. Je ontvangt ze dan inclusief HQ-printbestanden. Ieder ontwerp is uniek en voldoet aan desgewenst geheel aan de huisstijl van je bedrijf.

Wat zet je op je visitekaartje?

Een goed visitekaartje zien wie je bent, wat je doet en voor goed bedrijf. De informatie moet ook helder zijn voor mensen die je nog niet persoonlijk hebt ontmoet. Een visitekaartje moet onmiddellijk uitstralen wat je doet. Afbeeldingen, zoals een logo, deze boodschap. Zorg dat het ontwerp van het visitekaartje verleden bij het bedrijf. Een creatief bedrijf doet er goed aan om een ​​creatief visitekaartje te kunnen laten zien, iets degelijkers beter werkt. Als je een slogan of sterke USP’s hebt, dan kun je deze ook op de visitekaartjes vermelden.

Waarom uitbesteden?

Sommige mensen proberen om zelf hun visitekaartje te ontwerpen, maar hebben er in feitelijk niet voldoende verstand van. Dit levert kaartjes van matige kwaliteit op, die geen professionele uitstraling hebben. Een soort kaartje nodig natuurlijk een stuk minder uit om contact op te nemen. Laat je visitekaartjes voor het beste resultaat daarom altijd ontwerpen door een ervaren designer.

The highest of distinctions is service to others.

King George VI