3D ANIMATIEVIDEO

Animaties leggen complexe onderwerpen op een originele en eenvoudige manier uit. Met een animatie wordt uw boodschap professioneler, eenvoudiger en effectiever overgebracht. Wij maken animaties op maat, interactief en meertalig.

Doelen van een animatie

Veel van onze klanten hebben een wens of een droom. Vaak bestaat het nog niet en is het in de toekomst. Animatie werkt dan beter dan video omdat je alles kunt creëren wat tot dan toe alleen in je brein of op papier bestaat.

Een animatie kan verschillende doelen hebben en het is aan ons om dit op een mooie manier te visualiseren zodat jij jouw doel bereikt. Een doel kan zijn informatie overbrengen, engagement verzekeren, conversie verhogen, kennis overdragen, contact leggen met kwalitatief betere leads, de branding van uw bedrijf versterken of mensen aanmoedigen om een ​​bepaalde actie te ondernemen.

We zijn blij met al onze klanten. Zo divers en zo veel verschillende branches. Denk hierbij aan zorg, overheden maar ook MKB en webwinkels. Allemaal bedrijven die iets willen laten zien. En als animatie de beste manier is om dat te doen, laten we dan samenkomen! Soms is video een betere manier, dan zeggen we dat eerlijk en verwijzen we je daarvoor door naar de juiste specialist.

Ook werken wij graag samen met communicatie- en reclamebureaus. Zij bedienen de klant, wij werken – vaak op de achtergrond – aan sterke animaties die bijvoorbeeld worden ingezet binnen een specifiek, online project.

Met 3D animatie is alles in één klap duidelijk bij de kijker. Een 3D animatiefilm laten maken is niet alleen super efficiënt en slim, het maakt ‘het product’ ook nog eens leuk en interessant! Laat ons op een aansprekende manier jouw product, dienst of bedrijf vertalen in een 3D animatiefilm en je zult ook zelf als nooit tevoren naar jouw product kijken!

Een 3D animatie laten maken kent verder naar onze mening de volgende mooie voordelen:

  • Het is glashelder:We zeiden het net al, maar met een 3D animatie is werkelijk waar álles goed uit te beelden en is extra informatie overbodig. In één video is de hele essentie duidelijk. Wat wil je nog meer?
  • Alles kan: Er geldt een complete ontwerpvrijheid bij 3D animaties. Dit geeft ontzettend veel ruimte voor creativiteit en unieke ideeën. We zitten niet vast aan locaties, camerastandpunten, personen of andere factoren. Jouw product, verhaal of concept kan van alle mogelijke kanten belicht worden zoals je dat wilt. Je kunt het dus oprecht niet gek genoeg bedenken, iedere fantasie kan werkelijkheid worden met een 3D animatie.
  • Verbluf en verbaas: Een 3D animatie is gewoon vet. Het is bijzonder, uniek en kan van iets statisch een verbluffende beleving maken voor uw doelgroep. Dat is de kracht van 3D animaties.
  • 3D komt binnen: Mensen slaan visuele informatie beter op dan tekstuele informatie. Dat is waarom visualisatie middels een 3D animatie werkt en blijft hangen bij jouw doelgroep. Dezelfde informatie verwerkt in een 3D animatie wordt 10x beter onthouden.

The highest of distinctions is service to others.

King George VI