Een brochure

Een brochure is een sterke manier om informatie te geven aan potentiële klanten en daarmee tevens onder de aandacht te blijven. Het is nog niet eenvoudig om een goede brochure te maken. Daarom is het slim om hiervoor professionele designers in te huren die precies weten hoe je perfect drukwerk maakt. Bij iDesignwork kun je zeer voordelig en snel een brochure laten ontwerpen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor ander drukwerk.

 Wat is een brochure precies?

De termen brochures, folders en flyers worden nog weleens door elkaar gebruikt, maar dit zijn verschillende soorten drukwerk. De brochure is een meer uitgebreide en luxe vorm van drukwerk. Het is een soort boekje waar je relatief veel informatie in kwijt kunt. Brochures worden meestal gedrukt op kwalitatief beter papier dan flyers en folders en de pagina’s worden aan elkaar gehecht met bijvoorbeeld lijm of nietjes. Ze bevatten meestal ook een inhoudsopgave en paginanummers. Vanwege de betere kwaliteit kunnen ze bewaard worden en als een soort naslagwerk gebruikt worden door potentiële kopers. Een folder en flyer zijn simpeler. Een flyer is een los vel papier zonder vouw en de folder is wel gevouwen. Je kunt in deze vormen van drukwerk minder informatie kwijt en ze zijn vaak bedoeld om uit te delen en niet lang mee te gaan.

 Snelle levering

Nadat je een opdracht bij ons hebt ingediend krijg je al binnen drie werkdagen een eerste concept. Vaak zijn we zelfs nog sneller, dus ook als je met spoed brochures nodig hebt, bijvoorbeeld vanwege een onverwacht event, dan ben je bij iDesignwork aan het juiste adres. We leveren brochures in diverse afmetingen en bij oplevering ontvang je de HQ-printbestanden.

 Wat zet je in een brochure?

Allereerst is het belangrijk om te bedenken wat het precieze doel is van de brochure. Wie is de doelgroep en wat willen we promoten? Is het een informatief verhaal of is het de bedoeling dat mensen een product afnemen? De brochure moet daarnaast aansluiten bij de huisstijl en zowel goede tekst als foto’s bevatten. Ons ervaren designteam staat voor je klaar om mee te denken.

 

The highest of distinctions is service to others.

King George VI