Een logo

Wil je een nieuw logo laten ontwerpen? Dit is jouw nieuwe visitekaartje. Ieder bedrijf, merk of product heeft er een. Het is een belangrijk element om professioneel over te komen bij jouw (potentiële) klanten.

Het ontwerpen van een logo is een logisch proces. Het moet helemaal aansluiten bij de wensen, visie en missie van het bedrijf of merk. Wij bieden een professionele aanpak met het beste resultaat.

Logo laten maken door iDesignwork?

Met al meer dan 10 jaar ervaring in het maken van logo’s is iDesignwork een expert in logo’s en huisstijlen. Weet je nog niet precies wat voor logo je nodig hebt? Dan ben je bij iDesignwork aan het juiste adres. We begrijpen de waarde van een logo voor een organisatie. Het is het gezicht van het bedrijf. Wanneer je kiest voor iDesignwork ben je verzekerd van topklasse resultaat. Wij werken in logische stappen, zodat een logo laten maken een duidelijk proces is. Voor jou en voor ons.

Wij bieden het volledige spectrum van ontwerp en branding diensten voor (middel)grote bedrijven. Ons grafisch ontwerpbureau heeft getalenteerde, in-house ontwerpers die jouw merk voorzien van een bijpassend logo.

Bekijk op deze pagina alles over het laten maken van een logo. Waarom het belangrijk is en hét stappenplan voor een goed logo laten ontwerpen. Hieronder bekijk je een aantal voorbeelden van logo’s ontworpen door iDesignwork.

Stappenplan professioneel logo laten maken door iDesignwork.

Onze werkwijze is een logisch proces dat in de loop der jaren tot stand is gekomen. Dit proces is de rode draad: zo hebben we tijd om samen met jou na te denken over wat de beste keuzes voor het logo zijn. Door samen vanuit het bedrijf en grafisch aspect over jouw logo na te denken, kunnen we telkens opnieuw tot een professioneel resultaat komen. Benieuwd? Lees hieronder onze werkwijze:

Aanvraag en behandeling

Eerst vraag je het logo aan. Dit kan via één van de aanvraagformulieren op deze pagina. Vul de gegevens zo goed mogelijk in. Vervolgens behandelen we jouw aanvraag tijdens kantooruren vaak dezelfde dag. We nemen graag contact met je op om jouw nieuwe logo door te spreken. Wanneer we een leuke samenwerking zien naar aanleiding van het telefonische gesprek, sturen we je een offerte. Na bevestiging van de offerte gaan we aan de slag.

Het eerste ontwerp

Na het bevestigen van de offerte maken wij het eerste ontwerp. Hierin zitten variaties van kleuren en eventueel variaties van verschillende logo’s – dit is meegenomen in de offerte. Vervolgens sturen wij de schetsen of het eerste ontwerp naar je op.

Klaar voor feedback

Zodra het eerste logo ontwerp klaar ligt, ontvang je deze per e-mail. In deze feedback-ronde heb je zelf de tijd om feedback te geven. Zijn de kleuren goed? Wat vind je van het ontwerp?

Het eindresultaat

Nadat je feedback hebt geven, gaan we aan de slag om tot een professioneel eindresultaat te komen. We sturen je deze versie op, en hopen dat je ‘m goed vindt. Ben je nog niet helemaal tevreden? Dan is het natuurlijk mogelijk nog een feedback-ronde in te bouwen.

The highest of distinctions is service to others.

King George VI