2D Animatie video

Animaties leggen complexe onderwerpen origineel en eenvoudig uit. Met een animatie wordt je boodschap professioneler, simpeler en effectiever overgebracht.  Wij  maken maatwerk animaties, interactief en meertalig.

Doelen van een animatie

Veel van onze klanten hebben een wens of een droom. Vaak bestaat het nog niet en ligt het in de toekomst. Animatie werkt dan beter dan video omdat je alles kunt creëren wat tot dan toe slechts bestaat in je brein of op papier.

Een animatie kan verschillende doelen hebben en het is aan ons om dit op een prachtige manier te visualiseren zodat jij je doel bereikt. Een doel kan zijn informatie overbrengen, zorgen voor engagement, hogere conversie, kennis overbrengen, contact met kwalitatief betere leads, de branding van je bedrijf versterken of mensen aanzetten tot een bepaalde actie.

Animaties voor elke branche

We zijn blij met al onze opdrachtgevers. Zo divers en veel verschillende branches. Denk hierbij aan zorg, overheden en ook MKB bedrijven en webwinkels. Allemaal bedrijven die iets willen laten zien. En als animatie daarvoor de beste manier is, laten we dan gaan samenwerken! Soms is video trouwens een betere manier, als dat zo is zullen we dat eerlijk zeggen en je doorverwijzen naar de juiste specialist daarvoor.

Ook werken we graag samen met communicatie- en reclamebureaus. Zij bedienen de klant, wij werken – vaak op de achtergrond – aan sterke animaties die bijvoorbeeld worden gebruikt binnen een specifiek, online project.

Waarom laat je een animatie maken?

Met een animatie kun je op een leuke manier complexe onderwerpen uitleggen. Daarnaast is het is een uitstekend middel om je online zichtbaarheid te vergroten.

Animatie beelden zijn onweerstaanbaar aantrekkelijk voor de hersenen, je boodschap wordt onthouden en het levert je een hogere conversie op.

We werken met verschillende animatiestijlen en elke animatie is maatwerk. Wij animeren alles wat je kunt bedenken!

2D Explainer

Met deze handgetekende stijl kan je meer de ruimte in werken. Het oogt speels en is perfect voor het visualiseren van o.a. customer journeys. Perfect voor animaties met een verhalende opzet.

Explainer animaties zijn 100% met de hand getekend. Alle elementen zijn maatwerk waardoor we al je wensen kunnen omzetten in prachtig animerend beeld.

2D Animated

Wat wil je vertellen met een 2D Animated Video? Dit kan bijvoorbeeld een verhaal zijn over je bedrijf, introductie van een nieuw product, een proces uitleggen, een innovatief idee pitchen of een korte promo animatie. 2D Animated Video’s worden in je eigen huisstijl gemaakt en er is veel maatwerk mogelijk.

Maak je animatie krachtiger & persoonlijker met een voice-over. Wij bieden voice-overs in ruim 30 talen en werken met een grote keus aan Nederlandstalige voice-overs.

Whiteboard 

Met een Whiteboard video heb je veel ruimte voor tekst, foto’s & bijvoorbeeld opsommingen. Een hand kan in beeld de illustraties tekenen. Wil je een rustiger vorm dan kan dit ook digitaal geanimeerd.

De basis van een Whiteboard Video is zwart-wit, maar door kleuraccenten toe te voegen leggen we bijvoorbeeld nadruk op bepaalde teksten of wordt je huisstijl beter naar voren gebracht.

The highest of distinctions is service to others.

King George VI